2011. november 17., csütörtök

Aczél Endre: Acélsodrony 2. - Jelenlegi ára: 3 825 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Acélsodrony 2. A könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
Irodalmunk krónikás hagyományát folytatja a Klubrádió - jelen kötettel azonos című - műsorában Aczél Endre. Történelmi és főleg kultúrtörténeti érdekességek kronológiai összefűzésével áll össze a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek körpanorámája. Az egyes évtizedeket évenként végigvevő műsorvezető a hazai és világpolitikai történéseken kívül feleleveníti az irodalom, a művészetek és a sport terén említésre érdemes eseményeket, műveket. A hangos médium mellett könyv formájában is hozzáférhetővé válik a jelenleg is futó műsoranyag. Jelen kötet a három kötetesre tervezett sorozat középső darabja, benne az Acélsodrony hetvenes éveket feldolgozó műsorának szerkesztett változata. Az olvasóhoz közel álló hétköznapi dolgok és a nagypolitika érdekharcokkal fűszerezett összefüggései egyaránt feltárulnak, csakúgy mint a film, az irodalom, a képzőművészet, zene mögöttes ismeretkincse, lehetőleg egy-egy bekezdésbe tömörítve, mindig abból kiindulva, amennyit a világból akkor látni volt szabad. Mert hát a Klubrádió egyik régebbi szlogenjével élve: szabad országban éltünk, mindenki azt csinálhatott, amit szabad. Az első momentum 1970-ből: Willy Brandt az NSZK kancellárja elismeri az NDK-t, az utolsó pedig, hogy 1979 júliusában a barcelonai kórház negyedik emeletéről véget vetett életének Kocsis Sándor, az egykori Aranycsapat focistája. A két hír között pedig csak áradnak az információk - a bulvárszerű érdekességek keverednek a mélyebb összefüggéseket is láttató kisebb elemzésekkel. A lapszéleken - fejezetcímekként is felfogható - évszámjelzések futnak, az elmondottakat pedig a korra jellemző, és sokszor ritka felvételeket nyújtó, fekete-fehér fotóblokkok illusztrálják. ISBN: 978-963-530-898-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 825 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 11:25
. Aczél Endre: Acélsodrony 2. - Jelenlegi ára: 3 825 Ft