2012. január 29., vasárnap

Mutsy 3 részes babakocsi féláron ajándékkal! - Jelenlegi ára: 54 990 Ft

Eladó 3 részes Mutsy babakocsi. Tartozékok:
lapra összecsukható, babakocsi váz : kerekei gombnyomásra eltávolíthatóak, így kis csomagtartóban is kényelmesen elfér. Állítható a tolókar magassága, magasabb szülő is kényelmesen tudja tolni. Alumínium anyaga végett könnyű a váz.
fekvő babakocsi rész: 1-9 hónapos korig ajánlott, kényelmes fekvő rész napellenzővel, piros színű. Sok oldalzseb található rajta, mosható alsó szivacsbetéttel és huzattal, hűvös időre felülről saját vízlepergetős erős anyagból készült felső résszel.
sport ülésrész: nagy teherbírású, strapabíró vízlepergető anyagból készült. Napellenzővel, mely könnyen eltávolítható. Majdnem teljesen vízszintesbe lehet dönteni az ülést a lábtámasszal együtt, több fokozatban dönthető. Előre és hátra menetben is tud nézelődni benne a baba. Narancssárga színű.
autó ülés/bébihordó: ez Maxi Cosi márkájú, adapterrel lehet a vázra rakni, így nem kell felébreszteni az alvó babát. Fekete és narancssárga színű.
nagyobb testvérnek testvérfellépő, nagy teherbírású, könnyedén rácsatlakoztatható. Stabil, nincs útban a haladásnál.
Ajándékba adok hozzá egy bébi ételmelegítőt! A szövet nem kopott, nem szakadt, a vázon van azért kopása a fekete festéknek, ami újra lefújható. Egyébként kitűnően működik, imádtam használni!
 
 


Jelenlegi ára: 54 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 06:17
. Mutsy 3 részes babakocsi féláron ajándékkal! - Jelenlegi ára: 54 990 Ft